twitter
    Проследи ме във Facebook :)

петък, 28 юни 2013 г.

Дневника на един скитник (от Руси Русев) - ЧАСТ 1

Това е една история, която се развива в далечната 2075-та година в свят, който неможем и да си представим. След авария в енергийната централа, захранваща цял свят с енергия, света не е същия. Нашия герой търси надежда отново да върне стария свят. Дали ще открие ? Ще разберем в тази уеб книга, който ще напиша. 

~ Дневника на един скитник ~
==============================================================
(ЧАСТ 1)
Беше горещо. Слънцето изгаряше кожата ми като огън, който поглъща изсъхнала трева. Дрехите ми бяха пропити с пот. Единственото, което имах е тази шапка, която намерих в старата библиотека вчера сутринта. Водата ми свърши преди три дни, а от лагера, за който говореха в кръчмата и следа нямаше. Дали не съм объркал посоката ? Погледнах си компаса и се уверих, че съм на прав път. Около мен беше по-зле и от пустиня. Каменистата почва ми беше разранила ходилата. Много ме боли.
В далечината видях постройка. Не много голяма, изпорутена, без прозорци и врати. Дали ми се привижда ? Започвам ли да губя разсъдъка си ? Използвайки последните си сили се затичах натам с надежда да намеря вода или поне покрив, под който да се скрия от слънцето...поне за миг.
Беше истина. Толкова е приятно да се пъхнеш на сянка, въпреки, че беше много мръсно. По стените бяха увиснали стари снимки на хора, може би са били фермери. Взех една от по-големите и се вгледах в нея. Зелените стъбла на царевица, която тъкмо в зарързала кочани, в дясно. Кладенец и кофа с прясна вода се виждаше на заден план в ляво на снимката. Старец с вила и сламена шапка, също така и две млади момчета стояха на преден план. Нещо, което не бях виждал от години на тази земя. Не и след аварията, която сполея енергийната централа. Онзи фатален Неделен следобед на 2050-та година, който промени света завинаги и създаде свят, в който зеления цвят нямаше място. Остави ни само пустош и болести. Прибрах снимкатав чантичката си и реших да потърся нещо полезно докато чакам да се стъмни. Започнах да ровя отломките. Прехвърлих два стари, изпокъсани дюшека и ето, че късмета ми се усмихна. Намерих книга. Още преди аварията човечеството стана роб на собствените си технологии и захвърли книгите от ежедневието си. Аз обичам да чета. Харесвам историите, описани в книгите и този свят, за който с мъка си спомням. Бяха минали 25 години от аварията. Семейството ми загина заедно с оня свят след големия взрив, бях само на 10 години.
Разлистих книгата. Трябва много да внимавам със страниците за да не се откъснат. Прилепнали са една за друга, а мастилото някъде се е отличило на съседните страници. Трудно е за четене.
Има някакви странни рисунки на нещо като часовник, но доста стар. Това трябва някаква научно-популятна книга. Зачетох...

Беше се стъмнило и аз поех отново на път. Защо искам да ида в града ще попиташ ? Търся надежда. Да, има я. Има недежда този свят отново да стане зелен. Има шанс! Трябва само да го открия ...

(Следва продължение)

Ще филмират любимата ти книга

КОГАТО РАБЕРА, ЧЕ ЩЕ 
ФИЛМИРАТ ЛЮБИМАТА МИ КНИГА
Icon

ФИЛМА ИЗЛИЗА И НЯМА 
НИЩО ОБЩО С КНИГАТА
Icon

Как протича класното

ПЪРВИ ВЪПРОС
Icon

ВТОРИ ВЪПРОС
Icon
Icon

КАРАТЕ

ОЧАКВАНИЯ
Icon

РЕАЛНОСТ
Icon

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Изпит в университета

ПРИКЛЮЧВАМ С ИЗПИТА
Icon

ВИЖДАМ СИ ОЦЕНКАТА
Icon

Петък вечер

ОЧАКВАНИЯ
Icon

РЕАЛНОСТ
Icon

Неделен ден ...

СКУЧНО МИ Е
Icon

РЕШАВАМ ДА ПОЧИСТЯ СТАЯТА СИ
Icon

ТОГАВА НАМИРАМ НЕЩО,
КОЕТО СЪМ ИЗГУБИЛ ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ
Icon

ВЕЧЕ ВСИЧКО МИ Е НА 6.

Icon

Bолен (ДП)Сидеров - Ориенталски Танц

В интернет все повече зачестяват клипетата, които се подиграват с лидера на Атака - Волен Сидеров. Ето и най-новото видео, на което попаднах.


понеделник, 24 юни 2013 г.

Как си пишех домашното в даскало

ПРИБИРАМ СЕ СЛЕД ДАСКАЛО
Icon

ЧУВАМ, ЧЕ МАЙКА 
МИ СЕ ПРИБИРА
Icon

ОТИВАМ В ТОАЛЕТНАТА
И СЕ ПРАВЯ, ЧЕ УЧА
Icon

Когато имам лекции/упражнения

ПРЕДИ ЛЕКЦИИ
Icon

ПО ВРЕМЕ НА ЛЕКЦИИ
Icon

СЛЕД ЛЕКЦИИ
Icon

12:00 АМ
Icon

Реакцията ми когато гледам филм на Дисни

КОГАТО БЯХ НА 5

КОГАТО БЯХ НА 10

СЕГА

Новият Galaxy TAB


Когато излизам на дискотека

АЗ

ТАТКО

МАМА

АЗ

Винаги когато играя Need For Speed

По време на изпит

Когато всичко ми се изпари от главата

Mangal style с Волен Сидеров

В интернет се появи видеоклип, озаглавен "Mangal style", който бързо събира популярност в интернет пространството. Клипчето, което е качено и във Фейсбук групата #ignorevolen, е своебразна преработка на големия хит на корейския рапър Psy "Gangnam style". Авторът му несъмнено е вдъхновен от политическите събития у нас. На колажа лидерът на "Атака" е изобразен с фес на главата и танцува под акомпанимента на ритмичната музика.

Когато снимам клип за блога

Благодаря на всичките ми фенове...

Пишман репортера - Среднощна емисия новини


Междувременно при колежката...


Машина за сладолед

Сподели ако искаш 
една такава за себе си

Когато пуснат DUBSTEP в дискотеката

Обичам морето

Когато ме попитат колко имам на изпита

Когато цял месец интернета е бил смотан

Влизам в офиса на доставчика:

Как си представям м. Юни


КАК Е ВСЪЩНОСТ