twitter
    Проследи ме във Facebook :)

четвъртък, 27 декември 2012 г.

Анти-рекламата на Булка Чеиз

Защо пък АНТИ ?
Всички предполагам сте гледали рекламата, която започва с картина на запушен нощен клуб и по едно време се появява мацката с червената рокля и сиренцето :)
т. нар. Ромео започва да й обяснява как иска да се качи на балкона й, но тя ужким без да иска извърва парче сиренце в пазвата си, а след това му го подава.
Такааа...какво и е анти-то на тая реклама ? Обяснявам веднага. Ако не сте забелязали сиренето е изкуствено ... т.е. компютърна анимация.  Няма как да е било между тия големи балкони и да се извади невредимо от там. А балконите...ах майко, да живее силикона.
Като цяло аз приех посланието така:
 "Каквито са ни циците, такова ни е и сиренето - изкуствено"

Какво е мнението ми за рок музиката ?

Здравейте на всички мои читатели !
Първо искам да се извиня за паузата, която направих и близо месец не бях отговарял на вашите въпроси. Бях затрупан от работа и изпити, но да не се оправдавам, а да започвам :)

Въпросът, на който искам да отговоря ми е зададен от Сашо Георгиев.
Сашо ме попита: "Какво е мнението ти за рок музиката и какво влияние оказва върху теб/хората?"

Рок музиката е много...ама много обширна тема и ако искам да изкажа всякакво мнение с факти и т.н. трябва да издам книга. Като цяло съм почитател на всякаква хубава музика. Имам богата музикална култура и смятам, че всеки един стил може да изкаже каквото и да е послание към хората (като цяло всеки стил си има собствено послание). Единствено в рок културата виджам начин да се предават послания от всякакъв вид, което много ми допада. В рока се срещат както нападки, така и сълзи, любов, веселие, послания за мир, война и други. Ако не си съгласен с това мое твърдение ми обясни как с една поп-фолк песен ще пуснеш призив за мир към хората и ще ги накараш да застанат зад някаква кампания ? Или пък в едно рап парче ?
Не само текста прави песента и посланието. Мелодията е също важна. Няма как да почувстваш нещо от електронната музика, както можеш да го почувстваш от рока.
Какво е мнението ми за рок музиката ли ? Ами...Да, харесва ми :)

Както казах по-горе...чрез рок музиката може да се окаже голямо влияние върху хората. Още когато вокалиста вдигне два пръста във въздуха в знак на мир...публиката го подкрепя, прави им кеф...и това остава в съзнанието им. Какво ставакогато в една кръчма певицата вдигне два пръста ? Почваме да хвърляме салфетки и да лепим пари по барабаните :D . В рап парчетата 90% срещам да се пее кой бил по-големия дилър от другия. А в рока някога да си чувал такова нещо ?  
Знам, че с този пост ще обидя много хора, но това е моето мнение. Никого не съм накарал да чете блога ми насила. Нали така ? :)
Аз на рок парчета съм плакал най-много, радвал съм се най-много, издивявал съм най-много от кеф.

Ако има друго ... питай :)
Както и вие, скъпи читатели. Можете на мейла ми rusimc@gmail.com да ми задавате всякакви въпроси, на които аз ще се постарая да изкажа личното си мнение.

Сега искам да поздравя Сашо с любимото си парче :) Here i am... :) \/