twitter
    Проследи ме във Facebook :)

сряда, 18 май 2011 г.

Фейсбук хакнат !?!?!


"... викат връзка ногу арно" :D :D :D


СЙ СИКТИР ВЕ !! :D :D :D :D :D :D

За какво точно говоря ? Ами цъкнете върху снимката : D

Дали някой българин успя да хакне фейсбук, а ? Ще се гордея с това. Може би Марк ще му предложи работа във фирмата след това изявление. Ако наистина излезе хакеска работа...ЕВАЛА му на момчето/момичето, което е направило/а тази работа.

Попринцип не смятах да пиша повече са дейсбук в бога ми, но след тази изцепка не се ссдържах и си казах "Какво пък токова ? Ако публикувам изцепките и гафовете ще е добре за рейтинга на страницата ми".

Оставям коментарите на вас :)

За новата ми придобивка - Playstation 2 Slim :)

Преди около месец си взех Плейстейшън 2. Не знам защо не се похвалих тогава във блога си, но ето че го правя сега :)
Взех си хакната мемори карта (супер готско), която пре*бах за няколко часа xD.
От къде да знам аз, че хака в мемори картата може да се изтрие...тръгнах да трия един сейв на игра и без да искам...БАМ изтрих хака :D Изпратих картата на един приятел да ми я хакна. След няколко дена ще си я получа обратно.

Не обаче за това главно пиша темата. Имам една оригинална игра само - Pro Evolution Soccer 2009. Наложи ми се да играя само нея 10-на дена доакто ми хакнат пак картата. Като цяло не бях запален ама никак даже на тема игри, свързани с мачове, но тази ми допадна като цяло. Днес се замислих защо да не поиграя малко мултиплеър. Би трябвало да може да се играе срещу компютър по IP или поне в PS2 PES комюнитито :D ДА АМА НЕ !!!
Страшно разочарован останах като разбрах, че PES 2009 за плейстейшън 2 НЯМА онлайн модул. Може само 2-ма играчи на едно PS2 или PS2 срещу закачено PSP.
Какъв късмет,а ? Всички пес-ове имат само 2009 няма :/ Изчетох много български и чуждестранни форуми на тази тема...коментарите бяха отрицателни..на 200 процента :)

Друга игра, която взех от приятел и ми направи много добро впечатление беше Open Season. Някои ще кажат, че е много детска. Може би, но на мен ми хареса :) Превъртях я за около 4 часа. Супер запавна както е и самият филм.

Докато беше хакната картата играх Need For Speed: Carbon и God Of War 2. Коментара ми към тях е - Няма такива изрудски игри...нямам търпение пак да почна да ги цъкам :)

Какво ново ? А...да баловете :)

Вече сме 18-ти Май. Броени дни ни броят от дните 21-25 май, дните когато са баловете на завършващите 12-ти клас. Странно защо не видам никакво раздвижване из града... миналата и по-миналата година вече имаше превъзбудени ученици, обикалящи с колите, броящи от 1 до 12...някои повтаряха 11 даже няколко пъти (на майтап предполагам) (аххахаха). Време е вече да се активират и да влезе баладжийския дух :D :D :D Имах планове на 24-ти да се стегна с костюма и да отида да изпия няколко пиенета в Търново, но се оказах на работа :( .
За сметка на това надявам се да си изкарам добре...на 20,21,23 и 24 съм на работа. 20,21 и 23 съм в хотел Янтра, В. Търново. На 24-Гранд Империал, Г. Оряховица.
Не очаквам на 24 точно в Горна да има празнуващи, но въпреки всичко ще си направим един готин купон в дискотеката :) Жалко, че не съм на работа в Калояновата крепост, защото всичко живо от Горна ще си прави бала там, но и на Търновлии съм доволен :)
Айде да видим какво ще излезе от цялата работа :)