twitter
    Проследи ме във Facebook :)

вторник, 26 юни 2012 г.

Малките кифли или На къде отива света (Част 1)

Дълго се чудех от къде да започна и накрая реших - от средата, а после ще допълвам (ахахах).

Не си представям май куклата "Барби" по същия начин, по който си я представят и днешните тийнейджърки. Онази русолява мацка със стегнато тяло и готини гърди вече е в историята. Тъжно, но факт !
Ерата на брюнетките отмина, ерата на червенокосите отмина, ерата на русите отмина, ерата на поп-фолк дивите отминава. добре дошли в ерата на Жена v2.0 или както го наричат съвременните хора - Кифлите. (За тези, които не им е много ясно какво значи "кифла" като термин за жена да потърсят в търсачките или по-точно в секцията с изображения.)


Като цяло тази поредица от мои блогове ще бъде доста дълга, защото и темата е много обширна и ще разглежда предимно тийнейджърките в България. Както казах в началото и сега отново мога да го потвърдя - Незнам от къде да започна!
(Онче-бонче, раз, два, три ииии ....)

Фейсбук. От там ли да почна? Не, него ще го оставим за по-късно. Ще започна с една история от преди няколко дни.
Излизам с приятелката си на разходка, да пием кафе по центъра и да разплатим малко сметки. Всичко беше добре докато не зърнах онова нещо. Да бе...нещо. Две момичета излизащи от улицата, която пресичаше нашата. И под Нещо нямам предвид Нещото от Семейство Адамс, а нещо по-страшно. Момичето в дясно беше добре облечено - дънки, потниче, малко грим. Тук искам да вметна, че бяха не повече от 8-ми клас. Другото беше поне 80-90кг, 1.50м високо, с къса пола (не се загледах, но може и долните й гащи да са се виждали) и гол(о) кръст(ище). На какво прилича това искам да Ви попитам, мили читатели на моя блог (коментирайте, да) ? И аз не съм слаб... Не искам да засегна никой тук. Момичето може да е болно нещо, да има проблеми с някоя от жлезите. Ама айде моля ви се...поне малко да се поглеждат в огледалото като излизат. Виждал съм пълни момичета, които са по-секси дори от много слаби. Обаче човек, който разсъждава нормално ще се погледне в огледалото преди да излезе и ще си каже "Хей, не съм добре. Чакай да поприкрия малко това, онова ще го замажем ... така....". И ще стане  ! Няма да им се смеят хората по улиците. Като лапнат по една цигара и обуят късата пола не е казано и никой не може да каже, че това ще им ходи. Къде са родителите на тези деца ? Да, подрастващите наистина растат. И масово и масивно...затлъстяват от джънкфууд, енергийни напитки и т.н. Някой батко им казва, че ако пушат ще отслабнат, но не е това номера.
Спирам по тази история, че  почнах да се изнервям само като пиша. Продължавам...

Започвам да пиша за социалните мрежи. (Който го смята за изтъркано, моля да излезе. до края на поста ще пиша за тях :D ).

Разбира се след като довърша поста си ще го пусна във социалните мрежи за да могат да го видят повече хора. И най-вече тия кифлички мамини сладки "маймунки мръсни". :D
След като видят (и надявам се прочетат до край това) точно тези момичета ще си кажат "Абе тия к*рви ли бе ? Баси тъпите да се "sad-ват" там. Ние не сме от тях !!! ПРОТЕСТИРАМЕ !!!"

Няма да ви занимавам с неща от сорта "Обърнаха фейса на импулс" и т.н. Това си го пишете в групичките, от които не излизате и сте на постоянен F5 (бутона за обновяване на страницата).
Няма да ви занимавам и с неща като коментари от рода на "Девствен/а ли си?" и отговорите "Кажи ми кой си и ще ти кажа." в ASK.FM (сайт за задаване на въпроси, анонимни или не.) защото.... няма значение да не минавам към тая тема. Само ще цитирам един приятел, който се изказа по тази тема "Колко жалко звучи това недуразомение и грешно възприемане на този сайт".

Навливам в едни теми и когато говоря по тях често се отплесвам към някоя от отивам на магистрала Тракия :D За което се моля да ме извините. Това е моят блог и аз си изливам мъката тук :) Чудя се отново с кой проблем от социалните мрежи и децата да започна. Примерно със SPAM-а. (Какво е спам ? С.П.А.М. - Само Пиша, А не Мисля)
Социалните мрежи са създани "УЖ" да социализират хората по-добре, а те правят точно обратното. Тийнейджъра си мисли, че като има 103423 приятела и акто си пише всеки ден със 100 от тях, от които познава само 2-ма лично, от които не излиза само с единия в даскало за по 3-4 часа на ден.................той си мисли, че е социализиран в обществото, познава много хора и е ще кажете ли Най-интересната личност на вселената. Да АМА Не ! Индивида не се оглежда нито веднъж, че е САМ пред компютъра...да пред една машина.Колко тъжно :(

Та...връщам се на кифлите.
Идеята за тази серия от постове, която ще направя, ми дойде днес. Скролвайки из фейсбук от месеци виждам само едно - момичета (14-18г), които се оплакват колко труден и коооолко безмислен им бил живота. Публикуват се десетки хиляди ЕДНАКВИ картинки със фрази по тях, написани на кирило-латиница (по-напред ще я наричам просто маймуница) с големи малки букви, редуващи се ЕдNа Prе3 ДrуGa !!! Плачат за принца на бял кон и стоят сами пред една машина (колко тъжно :( .....). И тук идва SPAM-ът. Някой го е написал и отдолу е сложил надпис "Сподели ме с приятелите си" и кифлите автоматично и машинално, без да се замислят, го правят. И така и така и така....картинката стига и до мен...няколко пъти :D Напомня ми за едно време когато използвахме чат системата IRC и редовното съобщение, което обхождаше на длъж и на шир беше "Ако не го копираш на 21312 потребителя ще починат близките ти". Същото е.

Часът е 02:17 AM и малко почнах да зациклям вече. Нека спра до тук. Скоро обещавам да продължа мисълта си...дори може и някое видео да направя по тази тема.

Така скъпо мои.... Коментирайте, абонирайте се се за блога и до нови виртуални срещи :)