twitter
    Проследи ме във Facebook :)

четвъртък, 27 януари 2011 г.

Петък :) 28-ми Януари

Събудих се около 8:30. Днес имам да свърша три важни задачи:
1. Да си изпия кафето !
2. Да разуча пътя до университета.
3. Да си купя протокол да изпита.

Времето в Русе е студено и гадно. Не трябва дами прави впечатление, защото тук винаги е така :D Лятото [В. Търново - 30 градуса ; Русе - (усеща се като) 50 !], а зимата [ В.търново - (-5 градуса); Русе - (усеща се като) (-20) !! ]. Ето защо не го харесвам този град.
Колегите още натискат възглавниците, ама след малко ще ги будя, че работа ни чака :D
Айде денаят започва :) (Play |>)

Пристигнахме в Русе :)

Пътя до Русе мина нормално, с изключение на това, че забравих 3-4 дреболийки в Горна :)
Квартирката е готина. Все още не мога да намеря място в стаята къде да си наредя нещата. Надуваемото легло и надуто и готово за употреба (мерси много на Тошето за леглото). Рутера е настроен и интернета се ползва с пълна пара. :) Утре ще разпределям останалите неща. Усещам, че ще бъде доста готин семестър. :) Остава само Събота да ми мине изпита. Надявам се тази Физика 2 най-накрая да я махна от списъка с ликвидации. Каквото и да стане Неделя спирам да мисля за изпити :D Купона започва :D
Но до тогава има време...

Покупки като за начало

Отделих бюджет от 550 лева за тези очни занятия. Трябва да ми стигнат да си платя семестъра (130 лева), квартирата (80 лева) и да живея с останалите пари 16 дни.
За 50 лева си купих 170 грама тютюн хартийки и филтри за да не давам мнгоо пари за цигари. Остават 300 лева. Средно по 20 лева се падат на ден, което за Русе са супер малко. Ще трябва да ограничавам дискотеките :D Даже мисля да не ходя в Русе никъде на дискотека за да изкарам. Криза е все пак :) Пък и трябва да се пести.

След малко тръгваме ударната група. Да видим какво ще излезе в крайна сметка :) Дали тези сметки без кръчмар ще излязат вярни :)

След малко повече от година :)

Незнам защо, но около година нищо не съм писал в този блог. Може би защото имах много динамична година и не ми оставаше време ли ? Или пък заради нашумелия Facebook ? Отговор на този въпрос нямам. Но да се надявам, че желанието ми да блогвам няма да замре толкова бързо както през 2009-та. Често си задавам въпроса "Има ли смисъл да блогвам личния си живот ?". Може би е глупаво от моя страна и на никой няма да му е интересно да чете ежедневието на един човек. По-интересно би било да чете някой блог с новини и клюки, но все пак...бих си записвал някъде какво и защо. Виж след време като погледна ще се сетя за това, какво се е случвало и ще се усмихвам :-)))

27 януари 2011 -> 10:34 ч.
Стоя си в нас с нагласен багаж и чакам да ми се обадят, че тръгваме към Русе :) Точно така...големия град с големия университет :) Очните ми занятия за 2-рия семестър на 2-ри курс започват !!
Купон до зори ще си помислите. Да ама не ! Преди това имам да вземам изпити :D
Незнам как стана, но увиснах с 5 изпита и само една дата за поправка. От първата година имам Математика 2 и Физика 2, на които не се явих, защото бях в болница и нямах време да уча. А от 2-рата година за сега (1-вия семестър) - 3 изпита... Ел. Измрване, ел. материали и теоретична електротехника 1-ва част(прословутия ТЕТ).

Мисля да се явя на физика 2-ра част, поне от 1-вата година да изчистя нещо. То се е видяло, че тия специалните предмети ще са мъка голяма, но до тях да остане само.
Ще видим какво ще стане. Изпита е чак в Събота. Днес е Четвъртък :)

Както обикновенно тръгвам с една камара багаж, от който половината неща даже не ги и вадя от сака ... дето се вика - да има за всеки случей. Два сака, една камара ядене, завивки, походно легло и разбира се...лаптопчето - най-добрия приятел на студента :)

Голямото пътешествие започва за 4-ти път. Да видим какво ще стане този семестър :)